Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljen novi model

Nova Zafira Tourer donosi brojna poboljšanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavljena je nova Opel Zafira.

Ovako će izgledati treća generacija Opelovog bestselera, koju će kupci prvi puta uživo moći vidjeti na auto salonu u Frankfurtu, sredinom rujna. Najveća novost je dodatak u nazivu pa se tako novi model službeno zove Zafira Tourer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Frankfurt domaćin Sjeta na najvećem sajmu automobila Slika nije dostupna Rimac u Frankfurtu predstavio fenomenalni Concept One

Ime naglašava još fleksibilniju kabinu, s poboljšanim sustavom sjedala Flex7, a tu su i neki novi praktični sustavi koje će Opel uskoro predstaviti.

Ipak, mišljenja smo kako pravu novost prvenstveno predstavlja dizajn. Po uzoru na električnu Opel Amperu, novi monovolumen djeluje vrlo izražajno i dinamično. Posebice je dojmljiv prednji kraj.

U usporedbi s prethodnom generacijom, značajno su povećani međuosovinski razmak i trag kotača. Ukupna duljina sada iznosi čak 4,66 metara, čime Zafira Tourer ulazi u segment velikih monovolumena.

U ponudi će bi tri dizelska motora, od 110 do 165 konja te dva benzinca, sa 120 i 140 konja. Zasada još nema informacija o brzoj OPC izvedbi. Nova Zafira Tourer proizvodit će se u njemačkom Bochumu.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene