Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CS Vintage Concept

Nasljednik legendarnog BMW-a E9 mogao bi izgledati ovako

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dizajner David Obendorfer pokazao nam je kako bi mogla izgledati moderna reinterpretacija BMW E9 modela koji je za bavarski brend izvorno proizvodio Karmann od 1968. do 1975. godine.

Ovaj zanimljiv i prekrasan projekt je moderna interpretacija BMW E9 serije iz 1968. godine, prekrasnog coupea koji je dizajnirao Giovanni Michelotti. Koncept se zapravo temelji na kombinaciji elemenata s dva modela, Michelottijeva E9 i njegova prethodnika, BMW 2000 CS modela, E120 serije, iz 1965. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Projekt je djelo dizajnera Davida Obendorfera koji je također dizajnirao i neke druge vrlo originalne interpretacije modela kao što su FIAT 127, Renault 4 te FIAT 500.

Unatoč retro elementima, stilski izričaj CS Vintage Concepta izrazito je suvremen zahvaljujući novim proporcijama i modernim detaljima od kojih su mnogi inspirirani rješenjima iz nautičkog svijeta.

BMW CS Vintage Concept temelji se na platformi moderne serije 6 koja se u proizvodnji koristi od 2011. a stil automobila, unatoč brojnim retro elementima, prilično je suvremen i moderan svojim većim proporcijama i modernim detaljima.

Dizajn unutrašnjosti karakterizira minimalizam s jednostavnim linijama i materijalima visoke kvalitete poput drva i rukom šivane kože.

Konceptni BMW M3i sportski coupe zamišljen kao konkurent Nissan GT-Ru

Pininfarina i BMW oduševili Gran Lusso Coupeom

Za razliku od legendarnih coupea iz 60-ih godina, CS Vintage Concept na komandnoj ploči nema četiri okrugla mjerna instrumenta već moderne TFT ekrane od kojih se dva mogu konfigurirati po želji. Tu je i veliki središnji ekran koji služi za korištenje navigacije i infotainment sustava.

Za kraj, pogledajte veliku foto galeriju koju smo pripremili za vas!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene