Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pamet u glavu

Naljepnice od ljeta ponovno lijepimo iznutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog ljeta vraća se jedan 'prometni trend'. Naljepnice kojima se potvrđuje obavljeni tehnički pregled vozila ponovno će se lijepiti s unutarnje strane vozila.

Ministarstvo unutarnjih poslova izmijenilo je Pravilnik o tehničkim pregledima vozila koji je od 1. lipnja prošle godine do sada nalagao naljepnice na vanjskoj strani vjetrobranskog stakla. Kada bi se naljepnice uništile, vozači bi plaćali novu naljepnicu u nekoj od stanica za tehnički pregled.

Pročitajte i ovo Godina promjena - 6 Izbori u više od 70 zemalja Stiže megaizborna godina na svjetskoj razini: Što će se sve promijeniti? Slika nije dostupna Dobar posao na Plesu VIDEO Prvi put u Hrvatskoj: Evo kako izgleda najkompliciraniji servis zrakoplova!

Ipak, novo pravilo primijenit će se tek od 1. srpnja, prenosi Novi list. Nejasno je kako će policija do srpnja tretirati odlijepljene ili sastrugane naljepnice što se do sada kažnjavalo s 300 kuna. Sigurno je jedino to da oni koji su platili tu kaznu neće dobiti povrat novca. Neslužbeno, kako doznaje Novi list, policija ne bi trebala naplaćivati nove kazne.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene