Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa i od Eva

Mitsubishi otklonio mogućnost novog Lancera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Mitsubishija stiže potvrda kako se sljedećoj generaciji modela Lancer ne trebamo tako skoro nadati, odnosno kako taj model nije trenutno u razvoju.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Faktor iznenađenja Ovo je najsmrtonosniji grm na svijetu: Čim 'rokne', neprijatelja kokne Slika nije dostupna Crossover Evo Sljedeći Mitsubishi ASX bi mogao dobiti Evo izvedbu

Izjavio je to šef Mitsubishi Motorsa Tetsuro Aikawa koji je, pored toga da ovaj japanski proizvođač trenutno ne planira razvijati limuzinu, rekao i kako se takva situacija u dogledno vrijeme neće niti promijeniti. Barem dok je on šef.

Umjesto limuzine fokus Mitsubishija te dostupna sredstva će se usmjeriti prema razvoju SUV-ova, plug-in hibrida te električnih vozila. Naime, u Mitsubishiju vjeruju kako svojom limuzinom neće biti u mogućnosti ostvariti zadovoljavajuću zaradu za razliku od spomenutih SUV-ova i sl.

Dakako, ako nema Lancera neće biti niti njegove vrlo cijenjene Evo izvedbe.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene