Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mercedes Schumacheru produljio ugovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes se zavjetovao da će nastaviti pružati potporu F1 legendi Michaelu Schumacheru dok se vozač oporavlja od teških ozljeda glave pretrpljenih uslijed nezgode na skijanju prošle godine u prosincu.

Prije tragične nesreće na skijanju zbog koje je ostao u komi, Michael Schumacher još uvijek je bio jedan od najplaćenijih vozača Formule 1 u svijetu, čak i kad se više nije aktivno bavio utrkama. Tome je tako ponajprije zbog brojnih, i vrlo unosnih sponzorskih ugovora koje je ovaj sedmerostruki svjetski prvak imao čak i nakon umirovljenja iz Formule 1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za život Schumacherova obitelj prodaje njegov Mercedes zbog ogromnih troškova liječenja Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima

Međutim, dok su neki njegovi sponzori prekinuli suradnju sa Schumacherom nakon njegove nesreće, dok se bori za život i polako oporavlja, Mercedes ne razmišlja o otkazivanju suradnje i nastavlja podupirati svog bivšeg vozača i ambasadora brenda.

Izvršni direktor Daimlera, Dieter Zetsche, rekao je da Mercedes-Benz ne planira raskinuti svoj ugovor s ambasadorom svog brenda, Schumacherom, unatoč tomu što se sedmerostruki svjetski prvak još uvijek oporavlja od ozljeda u bolnici u Švicarskoj.

''Sretni smo što možemo čuti pozitivne vijesti,'' rekao je Zetsche, misleći pritom na informacije objavljene u tisku da se Schumacherovo stanje poboljšava, te je dodao: ''Iskreno se nadamo da će se takve vijesti nastaviti.''

Kad su ga upitali o njihovoj odanosti Schumacheru unatoč njegovim teškim ozljedama, Zetsche je odgovorio: ''Nismo ni trenutka razmišljali o tome da išta mijenjamo u njegovom ugovoru.'' Rekao je da nije posjetio Schumachera u bolnici otkad je stradao zbog ''velikog poštovanja'' prema njegovoj obitelji i njihovoj privatnosti.

Corinna Schumacher preuzela stvari u svoje ruke

Suprotno tomu, njemački brend flaširane vode Rosbacher nije pokazao toliko srca kada je u pitanju Schumacher. Godinama je njemački brend flaširane vode u svojim reklamnim kampanjama koristio Michaela Schumachera u raznim pozama kao glavnog ambasadora svoje vode.

Međutim, izgleda da dugogodišnja suradnja i osjećaj odanosti u poslovnom svijetu ne znače puno jer je njemački brend u lipnju ove godine, dok je sedmerostruki svjetski prvak još uvijek ležao na odjelu intenzivne njege, odlučio otkazati sponzorski ugovor s njemačkom legendom.

Naravno da je škakljivo pitanje koliko je iznosio vozačev ugovor s njemačkim brendom flaširane vode i nije li logično da ako ne može više ispunjavati ugovorne obveze, da se ugovor ne produžava, pitanje je časti, odanosti, srca pa čak i pametne politike tvrtke da nastave podržavati njemačku legendu u najteže vrijeme njegovog života.

Pitanje je hoće li ovakvom odlukom uštediti novac ili bi kupci mogli odlučiti bojkotirati mineralnu vodu njemačkog brenda zbog ovakve odluke i donijeti brendu izuzetno negativan publicitet.

Sve u svemu, Mercedes je tu pokazao kako se to radi! Drž' se LEGENDO!!!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene