Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno posla u 2015.

Mercedes-Benz potvrdio novitete za sljedeću godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes-Benz je objavio plan lansiranja noviteta u narednoj godini, a 2015. će otvoriti dolazak AMG Sport linije čija će premijera biti održana u Detroitu na tamošnjem NAIAS-u sljedećeg mjeseca.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NISU ISPLATIVI Mercedes prestaje s proizvodnjom dviju klasa: Fokusirat će se na luksuzne automobile Slika nije dostupna VW planira lansirati 12 novih modela u iduće tri godine

Podsjetimo, taj će svojevrsni pod-brand krenuti s modelima C450 i GLE450 Coupe. U ožujku će na tržište stići Mercedes-Maybach S klasa, CLA Shooting Brake,C kalsa Plug-in Hyubrid i AMG GT. U travnju na europskim će se tržištima pojaviti V klasa 4Matic, kao i Smart ForTwo Cabriolet, ali i njegova snažnija Brabus izvedba.

U lipnju će nam Mercedes predstaviti novosti u svojoj SUV ponudi, odnosno novi GLC (trenutni GLK) te GLE i GLE Coupe (sadašnji ML). Na jesen, u rujnu stiže osvježena A klasa, adok je studeni rezerviran za premijeru modela C klase Coupe.

Na kraju dodajmo kako ovdje spomenuti modeli svakako jesu većina, no vjerojatno nisu svi produkcijski noviteti s kojim će nas Mercedes upoznati tijekom iduće godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene