Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najudobniji kabriolet na svijetu

Mercedes-Benz najavio S klasu Cabrio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes je objavio novi teaser S klase Cabrio koja će premijerno biti predstavljena sredinom idućeg mjeseca na frankfurtskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S klasa s vjetrom u kosi Mercedes-Benz najavio S klasu Cabriolet Slika nije dostupna Primjer sportske elegancje [VIDEO] Mercedes-Benz predstavio C klasu Coupe

Objavu teasera je popratilo kratko priopćenje u kojem Mercedes navodi kako je S klasa Cabrio osmišljena kako bi bila "najudobniji kabriolet na svijetu", a tome će svakako pripomoći luksuzni interijer s visoko kvalitetnim kožnim presvlakama, raznim drvenim i metalnim dijelovima i ukrasima.

Također, ovaj će automobil imati grijana sjedala i naslone za ruku te tzv. inteligentnu automatsku klimu. Dakako, kupcima će na raspolaganju stajati i tzv. zračni šal na prednjim sjedalima te unaprijeđena verzija automatskog sustava zaštite od vjetra Aircap.

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene