Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija Panameri

Mercedes-AMG sprema limuzinski GT

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Mercedes-AMG radi na razvoju u potpunosti novog limuzinskog modela koji bi na tržište trebao stići do 2018. te se za kupce izravno boriti sa sljedećom generacijom porscheove Panamere i drugim sličnim sportski nastrojenim premium modelima.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oluja u kosi Predstavljen Mercedes-AMG S65 Cabriolet Slika nije dostupna Za one koji žele nešto više Mercedes-Benz predstavio V klasu AMG Line

Ovaj bi model navodno mogao nositi oznaku GT4, no neće se raditi samo o produljenoj izvedbi modela GT koja usto ima i četvera vrata, već o automobilu s jedinstvenim i drugačijim dizajnom kojeg će, kako tvrde insajderi, krasiti iznimno niska linija krova, nova vrata, branici i razne karoserijske površine. Također, dobit će i jedinstvena svjetla, kao i praktičniji stražnji kraj.

S tehničke strane vjeruje se kako će dijeliti veliki broj komponenti sa sljedećom generacijom modela CLS, odnosno kako će biti tehnički blizak sljedećoj generaciji E klase.

Automobilemag dalje navodi i kako će Mercedes-AMG svojim kupcima ponuditi tri paketa opreme, odnosno AMG, AMG S i AMG Sport, dok će ponuda motora uključivati redni 6-cilindrični 2,9-litreni turbodiesel snage oko 300 KS i 400 KS, a slijedit će ga hibridni model sa 6-cilindričnim turbobenzincem snage oko 455 te par V8 pogonskih strojeva snage oko 560 i 590 KS.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene