Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurilica iz Hiroshime

Mazda2 će dobiti MPS izvedbu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska obitelj mazdinih automobila napokon bi mogla dobiti novog člana i to u vidu malene, no vrlo brze Mazde2. Hoće li popularne male jurilice dobiti ozbiljnog konkurenta, uskoro ćemo vidjeti.

Prema posljednjim saznanjima Mazda razmatra lansiranje MPS izvedbe modela 2. Mogućnost lansiranja takvog automobila potvrdio je i šef mazdine prodaje i marketinga Yasuhiro Aoyama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Privlačna i zabavna [TEST] Mazda2 G90 Hazumi Slika nije dostupna Ima kandidata Uskoro nova Mazda MPS

Mazda objavila teaser novog MX-5

Naime, Aoyama je u svom posljednjem intervjuu izjavio kako će Mazda2 nakon lansiranja "polako gubiti na konkurentnosti i atraktivnosti", a dakako te je značajke potrebno održavati tijekom životnog vijeka automobila. Aoyama smatra kako je jedan od prikladnih načina kako to učiniti, posebno za neka tržišta, lansiranje sportske izvedbe.

Slično je potvrdio i jedan od najodgovornijih ljudi za razvoj same Mazde2, Kengo Fukushima, koji je izjavio kako bi u ponudi htio vidjeti model koji bi konkurirao fordovoj Fiesti ST i drugim sličnim modelima. Za sada nema informacija o eventualnim tehničkim karakteristikama niti kada bi se takav model mogao pojaviti na tržištima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene