Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KLASIK

Ljubitelj ste Mazde? Kupujte kartu za Njemačku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo sto godina povijesti japanskog proizvođača od 2017. izloženo je u srcu Europe

Ako niste mogli odrediti destinaciju za sljedeće putovanje, a volite automobile, donosimo vam rješenje vaših problema. Auto Frey, prodavač iz Augsburga (Njemačka) koji je s prodajom Mazdi krenuo 1978., ove je godine otvorio vrata 'Frey’s Mazda Classic Car Museuma', odnosno muzeja oldtimera sa značkom Mazde.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KLASIK Ferrari, Monaco i Schumacher u istoj rečenici – moderna umjetnost na prodaju! Slika nije dostupna Klasik Volvo P1800 - skulptura na kotačima koju je Svetac spasio

Tijekom svojega gotovo četrdesetogodišnjeg poslovanja vlasnici su u privatnu kolekciju uspjeli skupiti više od 120 Mazdinih modela koji se protežu od najranijih dana globalno poznatog proizvođača pa sve do danas. Srećom za europske Mazdoljupce, u prvoj polovici 2017. svoju su kolekciju odlučili podijeliti s ostatkom svijeta.

Za mjesto izlaganja automobilskih dragulja odabrano je staro spremište tramvaja čiji centar čini 45 modela koji uključuju Cosmo Sport, Luce RX87, najprodavaniji Mazdin model s rotacionim motorom – RX-7, tvrtkin prvi automobil za mase – R360, model 616 iz 1976. kao prvi proizvod koji je ponuđen njemačkom tržištu 1973. i AZ-1 – simpatični sportski automobil sa središnje postavljenim motorom.

Najbolji je dio taj da ćete u stogodišnju povijest Mazde moći zaroniti za svega 5 eura, a vaši će klinci do starosti od 12 godina biti oslobođeni plaćanja ulaznice.
I ne zaboravite fotku pored najdraže Mazde podijeliti s nama na facebook.com/autoexpresshrvatska/.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene