Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lamborghini Veneno Roadster na nosaču aviona doputovao u UAE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lamborghini svoju 50. godišnjicu slavi još uvijek a ovoga puta su za tu prigodu odlučili staviti Veneno Roadster na palubu talijanskog nosača aviona koji se usidrio u Abu Dhabiju u UAE.

Svijet bi u svakom slučaju bio tužnije i sivije mjesto da ne postoje proizvođači poput Lamborghinija koju su spremni riskirati a ekipa iz Sant'Agata Bolognesea se definitivno ne boji izazova.

Pročitajte i ovo Psi u dobroj formi - 6 ima se, može se Poslovna ideja koja mora upaliti kod bogatih Arapa: "Moji klijenti putuju i po 180 kilometara..." Slika nije dostupna Stigla policija i hitna pomoć Eksplozija u Abu Dhabiju: Građani bježali misleći da je riječ o terorističkom napadu, gradske vlasti ubrzo objavile što se doista dogodilo

Najnovija zvijezda talijanskog brenda, Lamborghini Veneno Roadster, jedan je od najekstremnijih supersportskih automobila na svijetu. Da je bilo koji drugi proizvođač automobila izjavio takvo što za jedan od svojih modela automobila, morali bi se zapitati o istinitosti takvih tvrdnji.

Svoj najnoviji proizvod tako su odlučili predstaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Lamborghini Veneno Roadster do mjesta održavanja svoje premijere doputovao je u velikom stilu, na talijanskom nosaču aviona, a kako je bilo tamo pokazali su nam novinari možda i najboljeg auto portala na svijetu - Crankandpiston.

►►►   Lamborghini izgubio pamet novim konceptom

►►►   Prvih 50 godina: A Enzo Ferrari mu je rekao neka se drži proizvodnje traktora...

Veneno Roadster proizvesti će se u limitiranoj seriji od tek devet primjeraka pri čemu će svaki koštati nevjerojatnih 3.3 milijuna eura. U srcu ovog superautomobila leži zvjerski 6.5-litreni V12 motor koji oslobađa 750 KS koje se prenose na obje osovine uz pomoć ISR mjenjača koji ovom ultra-ekskluzivnom roadsteru omogućava da postigne 100 km/h za 2.9 sekundi sve do maksimalne brzine od 355 km/h.

Mnogi bi rekli da je Veneno Roadster jednostavno pre-ekstreman. Međutim, ako Veneno Roadster promatramo kao trkaći prototip, stvari više ne izgledaju toliko suludo. Jedino što je ovaj trkaći prototip cestovno legalan.

Lamborghini planira otvoriti novi showroom u Abu Dhabiju te se nadaju da će povećati godišnju prodaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s ovogodišnjih 190+ automobila na više od 1.000 jedinica. Ovakva ekskluzivna prezentacija novog limitiranog ljepotana zasigurno je dobar način da ostvare te želje.

Za više detalja pogledajte na www.crankandpiston.com
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene