Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Insider

Lamborghini Urus – pompozni bik stiže na SUV pozornicu prije Božića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet godina već čekamo pravog nasljednika Ferruccijevih traktora. Čini se kako će se strepljenje višestruko isplatiti...

Ekipa iz Sant'Agate za 4. prosinca najavila je predstavljanje Lamborghinijeva crossovera, koji još od 2012. godine pali maštu bogatih i manje bogatih petrolista širom svijeta.

Prototip trenutno niže krugove na Nurburgringu i prema svjedocima koji kampiraju i snimaju zavoje u Zelenom paklu, Urus je očekivano superbrz. Nema sumnje da će se Lamborghini u nekom trenutku pohvaliti najbržim vremenom kruga koji sada drži stara generacija Porscheova Cayennea S – 26 stotinki ispod 8 minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Hrvatska premijera za Nissan Qashqai – krivac za crossover groznicu sada izgleda drugačije Slika nije dostupna VRUĆI METAL Volvo XC40 – Švedi u crossover bitku šalju novog kraljevića

Neformalno je to izjavio i Maurizio Reggiani, Lambov šef razvoja novih modela, na autoshowu u Frankfurtu sugerirajući maksimalnu brzinu Urusa iznad 310 km/h.
Lambov crossover dijeli puno sastojaka s familijom iz Njemačke (Porsche Cayenne) i Engleske (Bentley Bentayga), no prema najavama trebao bi biti najlakši i najsnažniji među rođacima.

To je ipak najbitnije za fotografije ispred londonskog Harrodsa i šopinga u Dubai Mallu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene