Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

Kreditne kartice postaju prošlost – plaćat ćete ključem od automobila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već je nekoliko proizvođača najavilo uvođenje napredne tehnologije koja bi prema svemu sudeći mogla pojednostaviti svakodnevicu mnogih. Ili zakomplicirati...

Hrvatima kao jednoj od TOP 3 europskih nacija po broju kreditnih kartica po glavi stanovnika, svakodnevna plaćanja bi mogla postati još jednostavnija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Pušenje vam iz džepova izbija više novca nego što mislite! Slika nije dostupna INSIDER TOP 5 Cool karavani za prijevoz cementa i krug na Grobniku

Naime tvrtka DS, luksuzna marka unutra grupacije PSA, u svoj model 3 s Connected Chic razinom opreme razmišlja uvrstiti tehnologiju kojom bi ključ od automobila bio spojen s tekućim računom vlasnika vozila. Time se želi kupce automobila poštedjeti kopanja po torbicama i novčanicima te im time uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Međutim, cijela priča ima zaplet. DS je, ponajviše zbog sigurnosti, postavio dnevni limit od svega 240 kuna, što znači da šopingholičari mogu zaboraviti na kupnju kolekcije jesen/zima isključivo pomoću ključa, već će on poslužiti za isključivo sitne troškove, poput plaćanja kava ili kasnog gableca.

Za one koji bi ipak htjeli svoje vještine 'peglanja' kartica pokazati na 'peglanju' ključa, morat će se obratiti Jaguaru, koji bi u budućnosti trebao nuditi jednaku uslugu kao DS, ali bez limita.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene