Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ista formula

Konceptni Volkswagen Passat CC navodno stiže u Ženevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Volkswagen će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti najavni koncept modela Passat CC.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Par kapi diesela [TEST] Volkswagen Passat 1.6 TDI BMT Trendline Slika nije dostupna Uvjerljiva pobjeda Volkswagen Passat proglašen Europskim automobilom godine

Iako bi se očekivalo kako će nedugo nakon najavne studije biti predstavljena i produkcijska izvedba Auto Motor und Sport javlja kako će konačni automobil na tržište stići tek 2017.

Isti izvor navodi kako će ženevski studija svojim izgledom ustvari biti vrlo bliska konačnom Passatu CC, a u osnovi koncepcijski će se raditi o automobilu istovrsnom sadašnjem CC-u.

Drugim riječima, budući CC će također, biti "kupeovska limuzina", no ovaj put osjetno dinamičnijeg i od standardnog modela različitijeg dizajna stražnjeg, ali i prednjeg kraja automobila. Također, CC će biti nešto dulji s duljim međuosovinskim razmakom od "običnog" Passata, što će rezultirati i nešto većom ponudom prostora u putničkoj kabini koja će biti luksuznije uređena i bogatije opremljena.

Što se motorizacije tiče ona bi gotovo u potpunosti trebala biti preuzeta iz još uvijek nove generacije njemačke limuzine. Dakle, može se očekivati više benzinskih i dieselskih motora uključujući i 2.0 TDI bi-turbo snage 240 KS i najvećeg okretnog momenta od 500 Nm. Dakako, CC će se također temeljiti na MQB platformi te će biti dostupan s pogonom na prednje te na sva četiri kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene