Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Limuzina i karavan

Kia za New York najavila novu Optimu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kia je pred premijeru na auto salonu u New Yorku, koji će svoja vrata otvoriti 1. travnja, objavila dvije skice nove generacije svog limuzinskog modela Optima.

 

Pročitajte i ovo Novi svjetski poredak – KIA ima najbolju premium limuzinu? - 5 VRUĆI METAL Novi svjetski poredak – KIA ima najbolju premium limuzinu? Slika nije dostupna VRUĆI METAL Brzi SUV dvoboj - KIA Stonic & Hyundai Kona

Podsjetimo, riječ je o automobilu koji je na ovogodišnjem ženevskom auto salonu najavljen konceptnim modelom Sportspace.

Ako je suditi i prema toj studiji ovdje priložene skice prikazuju nešto smjeliji automobil nego što je realno očekivati za produkcijski model. U svakom slučaju trebalo bi se raditi o moderno dizajniranom i vrlo elegantnom automobilu koji će biti zanimljiva alternativa mnogim europskim konkurentima.

Tehničkih podataka za sada nema, no novitet će ponešto narasti dimenzijama, a kupcima će biti ponuđene limuzinska i karavanska izvedba, koju je spomenuti Sportspace ustvari izravno i najavio. Uz konvencionalnu dieslesku (1.7 CRDi) i benzinski (1.6 i 2.0 turbo) motorizaciju može se očekivati i dieselsko-električni hibrid s 1,7-litrenim CRDi motorom.

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene