Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Minimalne promjene

Kia predstavila osvježeni Rio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korejski će nam proizvođač u Parizu predstaviti osvježenu izvedbu svog pripadnika B segmenta koji će na tržišta započeti pristizati već početkom iduće godine.

Kia će na predstojećem pariškom auto salonu premijerno predstaviti osvježenu izvedbu modela Rio koja će se na tržištu naći početkom iduće godine. Ovaj će se model u odnosu na prethodnu verziju razlikovati s nekoliko manjih izmjena stylinga i tehničkih dorada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno?

Prije svega recimo kako će facelift donijeti novosti kod dorađenog prednjeg i stražnjeg branika, osvježene maske motora, novih svjetala za maglu, proširene ponude lakometalnih naplataka koji će biti dostupni u veličinama između 15 i 17 cola te proširenog izbor boja vanjštine. Nadalje, osvježeni interijer će se moći pohvaliti nekolicinom novih ukrasnih elemenata, novim audio uređajem s navigacijom te 7-inčnim središnjim zaslonom.

Pogledajte test Kie Rio 1.4 CRDi VGT Urban

Dodajmo i kako će osvježeni Rio biti dostupan sa četiri motora snage između 55 i 80 kW, odnosno 75 i 109 KS koji će biti upareni sa standardnim 5 i 6-stupanjskim ručnim te opcijskim 4-stupanjskim automatskim mjenjačima koji će snagu i moment usmjeravati na prednje kotače. Sve motore će također biti moguće opremiti drugom generacijom kijinog ekonomičnog ISG sustava koji uključuje stop-start, nove kontrole alternatora, gume s niskim otporom kotrljanju i sl.

Uskoro nakon početka prodaje osvježenog hatchbacka početkom iduće godine iste se promjene očekuju i za limuzinski model. U međuvremenu, pogledajte i test Kie Rio 1.25 CVVT Urban.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene