Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako vam se dopada najbrža božićna pjesma na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački proizvođač automobila BMW predstavio je novi promotivni video za svoj M135i model nazvan "The Fastest Christmas Song in the World," ili po naški, ''Najbrža božićna pjesma na svijetu.''

I proizvođače automobila ovih je dana uhvatio božićni ugođaj. Tako je i ekipa iz BMW-a došla na ideju da pozove svog DTM vozača Martina Tomczyka kako bi provozao pjevače u BMW M135i modelu dok oni pjevaju božićnu pjesmu ''Jingle Bells''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Tako je i bilo. Uzeli su par pjevača iz Zurich Acapella Group-a, stavili im kacige na glavu i ugurali ih u M135i s uputama da daju sve od sebe da od početka do kraja otpjevaju 'Jingle Bells' dok ih Martin Tomczyk proganja što brže može po stazi.

Iako nema toliko puno veze s Božićem koliko s promocijom M135i modela, ipak je duhovito i vrijedi pogledati, pogotovo urnebesne face pjevača dok jure stazom.

Kako je ipak stvar u automobilu, samo da se podsjetimo, BMW M135i, pod poklopcem krije 3-litreni redni šesterocilindrični turbo motor s 320 KS i 450 Nm te M ovjes i posebne elemente na karoseriji za optimizaciju aerodinamičkog potencijala.

Visoke performanse i izuzetna učinkovitost glavne su karakteristike i metaforički ''aševi u rukavu'' u vrlo konkurentnom okruženju. Do 100 km/h M135i ubrza za samo 4,9 sekundi sa automatskim mjenjačem ili 5,1 sekundu sa ručnim mjenjačem.

 

►►►   BMW M135i (foto galerija)

 

Odmah da dodamo da je Mercedes-Benz prošlog tjedan izbacio svoju verziju božićne reklame. Dečki iz AMG-a uzeli su Mercedes-Benz SLS AMG GT3, tvornički trkaći automobil koji pogoni monstruozni 6.2-litreni V8, te su za novu božićnu reklamu odlučili pokazati za što sve koriste spomenuti V8 motor.

Kako automobil kruži po stazi, inženjeri konstantno prate radnu temperaturu automobila a do samog kraja nije poznato zašto. Naime, dečki su pod poklopcem motora odlučili peći kolače....!
 

 

Za kraj ostavili smo vam video uradak koji nije nov ali uvijek nas nanovo nasmije pa smo ga odlučili pokazati još jednom jer je vrlo zabavno vidjeti kako vozač svira ''Zvončiće'' sa svojim auspuhom!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene