Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Kako to izgleda kada Mercedes snimi besplatnu reklamu za Hvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa iz Stuttgarta tako je napravila lijepu promociju za Hvar i općenito domaći turizam

Nije nikakva tajna da je Hrvatska, a posebno njezina obala, već neko vrijeme u fokusu automobilskih proizvođača. Izgleda da su sve te silne pohvale stranih medija urodile plodom, pa tako više nije čudno kada se prva službena snimanja pojedinih modela odrade u nama poznatom okružju. Titulu najpopularnijeg među proizvođačima svakako odnosi otok Pag, a nakon upravo snimljenog Mercedesova promocijskog materijala, tko zna, možda i „novootkriveni“ Hvar postane destinacija broj 1 za marketinške kreativce autobrendova.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Teona Mango Večera od 402 eura Turistkinja koja je za 402 eura "pojela pola mora", ima novu objavu o računu s Hvara: "Ono kad tvoja objava napravi kaos na Balkanu"

U ljepote hrvatskog otoka i Mercedesova modela možete se uvjeriti u priloženom videu. Odlično, sad čekamo jedan najavni video iz unutrašnjosti Hrvatske za ovaj ekstremni model iz Mercedesa

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene