Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže sljedeće godine

Je li ovo Porsche 911 R?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom je počela kružiti skica nove izvedbe modela 911. Točnije, riječ je navodnoj novoj verziji modela 911 pod oznakom R, o kojoj su se u posljednje vrijeme više puta mogle čuti razne glasine, a sada nizozemski Autogespot tvrdi kako će 911 R sljedeće godine stići na tržište.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snage do 400 KS Porsche najavio 4-cilindrične motore za modele Boxster i Cayman Slika nije dostupna Turbo snaga Svi porscheovi modeli na turbo pogon, osim GT3 i GT3 RS

Ustvari isti izvor navodi kao je ova posebna izvedba već rasprodana te kako je jedan od kupaca potvrdio kako se na priloženoj skici uistinu nalazi taj automobil. Skica je nešto lošije kvalitete, no u osnovi se mogu naslutiti pojedine značajke ove retro inspirirane 911-ice.

Nadalje, ovaj će automobil navodno pokretati motor iz izvedbe 911 GT3, odnosno radit će se o 6-cilindričnom 3,8-litrenom atmosferskom motoru snage 349 kW, odnosno 475 KS te najvećeg okretnog momenta od 438 Nm koji će u pravom purističkom duhu biti uparen s ručnim mjenjačem. Također, može se očekivati i osjetno manja masa od spomenutog GT3 koji teži 1.430 kg.

Za sada nema nikakvih službenih informacija pa tko niti onih o cijeni, a navodno će biti proizvedeno 600 primjeraka. Nadamo se kako ćemo uskoro znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene