Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiva promocija

Jaguar najavljuje XE s BMW-ovom serijom 3

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako iskoristiti najljućeg konkurenta pokazao nam je ovih dana Jaguar koji svoj budući model reklamira web-adresom na boku izravnog suparnika.

Jaguar je osmislio zanimljiv način promocije svog novog modela, odnosno limuzine pod nazivom XE čija je online premijera najavljena za 8. rujan. Naime, Bimmertoday javlja kako je na pojedinim lokacijama u Njemačkoj osvanuo "zakamuflirana" BMW-ova serija 3 s natpisom "der-neue.com". Većina je vjerojatno pomislila kako je riječ o najavi osvježene izvedbe bavarske limuzine, no...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA TREŠNJEVCI Sudar u Zagrebu: 19-godišnji vozač Jaguara skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 67-godišnji muškarac PR TOMIĆ&CO. Ljetne ponude najnovijih generacija BMW modela

Uz opisani automobil ne postoji nikakva druga informacija pa prolaznici nemaju druge nego otići na spomenutu adresu i vidjeti što se krije iza te adrese. Na njihovo iznenađenje na stranici "der-neue.com" se ne nalaze informacije o BMW-u, već o Jaguaru XE. Izravnom konkurentu BMW-ove serije 3 o kojem oni koji na toj stranici ostave svoju E-mail adresu mogu saznati više.

Hrabro i odvažno od Jaguara na takav se način reklamirati na domaćem tržištu najljuće konkurencije! Raniji izvještaji iz Jaguara o ovom modelu su također zračili velikom dozom optimizma, a iz Jaguara općenito u posljednje vrijeme stižu vrlo hrabre reklame i sl. pa stoga možda i ne treba čuditi ovakav način prezentacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene