Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fluidic Sculpture

Hyundai najavio novi i20

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hyundai je objavio dvije službene skice te najavni video nove generacije modela i20 koji će online premijeru imati 11. ovog mjeseca

Riječ je o modelu čiji je dizajn osmišljen u Europi, odnosno u hyundaijevom dizajnerskom centru u njemačkom Rüsselsheimu, prvenstveno za europske kupce, a konkretnije radi se o "dizajnerskom jeziku" ovog proizvođača pod nazivom Fluidic Sculpture 2.0.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nosivost deset tisuća tona VIDEO Pogledajte impresivnu snagu dizalice koja podiže golemi brod kao od šale Slika nije dostupna Atraktivniji i prostraniji Hyundai objavio prve fotografije novog i20

Skice također pokazuju kako će novi i20 biti prepoznatljivi član svoje obitelji te prvenstveno predstavljati daljnju evoluciju dosadašnjih hyundaijevih linija bez nekih velikih iznenađenja. Slično bi trebalo biti i kada je riječ o motorizaciji, s obzirom da se očekuje da bi većina motorizacije trebala biti prenijeta iz sadašnjeg modela.

Najveću razliku kada je riječ o tehničkim pitanjima bi trebala činiti izvedba N performance koja bi na tržište trebala stići 2015. Naime, Hyundai namjerava tržištu ponuditi cijelu liniju N modela, a među njima bi se trebao naći i i20.

Službena premijera, odnosno prvi javni nastup možemo očekivati najkasnije na ovogodišnjem pariškom salonu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene