Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simpatični mališan

Hyundai najavio i20 Coupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proizvodnja i20 Coupe će započeti u veljači iduće godine, a prve isporuke se očekuju sredinom 2015.

Hyundai je objavio najavnu skicu Coupe izvedbe novog i20 koja će se, očito, od standardnog modela razlikovati prvenstveno činjenicom da joj nedostaje stražnji par vratiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fluidic Sculpture Hyundai najavio novi i20 Slika nije dostupna Lijevo jedna, desno dvoja vrata FOTO: Veloster – Sportski coupe iz Hyundaija

Podsjetimo, prva je generacija ovog modela imalo izvedbu s trima vratima, no trenutna druga nije.

Za razliku od prve generacije očekuje se kako će razlike u dizajnu između verzije s petorim vratima i ovdje najavljene s troja vrata biti izraženije te kako će novi i20 Coupe biti upravo to, odnosno pravi coupe.

Konkretnije, izmjene stražnjeg kraja će biti jasno vidljive i uključivat će nižu liniju krova, novi stražnji branik, krovni spojler i sl.

Vjeruje se kako će Hyundai detaljnije predstaviti ovaj automobil na predstojećem pariškom auto salonu, a do tada recimo kako je i20 Coupe, poput svog brata s petorim vratima, osmišljen, konstruiran i dizajniran u potpunosti u hyundaijevom europskom centru u Rüsselsheimu u Njemačkoj. Više pročitajte na autonet.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene