Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon povratak legende

Honda, odnosno Acura NSX stiže u Detroit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Honda je objavom prvih službenih teasera napokon potvrdila kako će novi NSX u svojoj produkcijskoj izvedbi napokon biti predstavljen sljedećeg mjeseca na detroitskom NAIAS-u.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hardcore verzija Honda sprema Type R izvedbu novog NSX-a Slika nije dostupna Je li vrijedilo toliko čekati? Honda napokon predstavila produkcijski NSX

Koliko se prema priloženim teaserima da naslutiti ovaj će model ostati vjeran konceptnoj najavi koja je prvi put predstavljena još 2012. također u Detroitu. Novi bi NSX trebao ponuditi "novo sportsko iskustvo", a srce e joj činiti "tri-motorni bi-turbo Sport Hybrid pogonski sklop".

Nažalost, konkretnijih informacija za sada nema, no očekuje se kako će se raditi o kombinaciji središnje smještenog V6 bi-turbo pogonskog stroja te dva električna motora. Benzinac bi trebao biti zadužen za stražnju, a električni motori za prednju osovinu. Tu je još i automatski mjenjač s dvije spojke.

Na kraju dodajmo kako je iz Honda stigla vijest da će nedugo nakon premijere započeti i proizvodnja ovog modela i to u hondinim američkim pogonima u saveznoj državi Ohio. Što se cijene tiče ona bi trebala biti "slična onoj Audija R8", ali će performanse i osjećaj za upravljačem "odgovarati onima Ferrarija 458 Italia".

Uskoro više.
 

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene