Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NSX dolazi sljedeće godine

Honda - Novi Civic stiže 2017.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana Honda je predstavila američku verziju limuzinskog Civica, a sada je službeno potvrdila kako će europska verzija novog Civica u hatchback izvedbi s petorim vratima na tržište stići 2017, dok će NSX biti dostupan već od sljedeće godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štedljiv i praktičan [TEST] Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC Sport Slika nije dostupna 270 km/h Honda najavila Civic Type R

Proizvodnja novog europskog Civica će biti povjerena hondinim britanskim pogonima u Swindonu, gdje se ovaj model i razvija. Honda je nedavno ponovno uložila nova sredstva u modernizaciju Swindona i razvojnih centara, pa je ukupno ulaganje od 1985. do sada naraslo na oko tri milijarde Eura.

Za sada nema konkretnijih informacija o novom Civicu, a na kraju dodajmo i kako je potvrđeno da će novi NSX napokon u proizvodnju sljedeće godine te da će se u Europi prodavati pod hondinom značkom, dok će u SAD-u isti model biti dostupan kao Acura.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene