Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzor konceptni T-ROC

Hoće li sljedeća generacija Golfa imati targa izvedbu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedeća generacija jednog od najpopularnijih svjetskih kompaktnih automobila bi na tržište trebala stići 2017, odnosno 2018, a čini se kako će se među raznim karoserijskim izvedbama naći i targa verzija.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Overboost s 290 KS Konceptni Volkswagen Golf GTI Clubsport postao produkcijski model Slika nije dostupna Možda tek nekoliko primjeraka Proizvodna serija Volkswagen Golfa R420 će biti vrlo ograničena

Naime, Volkswagen je prošle godine na ženevskom auto salonu predstavio konceptni model T-ROC (na slici), a iako se radilo o crossoveru CarAdvice tvrdi kako bi se njegovo rješenje krova moglo naći i na Golfu. Isti izvor citira insajdere koji tvrde kako je riječ "o nečemu što je više nego samo ideja".

Nadalje, uz ovu izvedbu Golfa u ponudi bi se ponovno trebao naći i klasični kabriolet s platnenim sklopivim krovom. Navodno si ta dva open-top Golfa ne bi trebala krasti kupce, a uvijek je moguće i da targa izvedba poput spomenutog koncepta bude svojevrsna crossover verzija Golfa.

Naime, već su se u par navrata pojavile informacije kako će T-ROC u proizvodnju. Dakle mogao bi se pridružiti i Golfovoj obitelji.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene