Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki 'Amer' bi ga poželio

FOTO Od Lade Nive napravio cool 'monstruma' na 6 kotača!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljenost u automobile, znanje, volja i jedan legendarni ruski terenac dobar su recept za nešto u što bi i Amerikanac poželio sjesti iza upravljača.

Entuzijasti iz rusjkog grada Samare, u kojem se proizvodi legendarna Lada Niva, napravili su poprilično cool preinaku popularnog ruskog terenskog vozila.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Svoju kreaciju nazvali su Lada SUV Niva, a preinaka se sastoji u tome da su odrezali zadnji dio vozila te ga preinačili u puni pickup terenac te dodali još jedno osovinu s dva kotača.

Lada ušminkala Nivu u urbano vozilo

Da bi vozilo izgledalo još više upečatljivo na cesti, prefarbali su ga u žutu boju te na njega stavili ogromne kotače, modificirane branike i kavez na stražnji dio.

Pogledajte galeriju fotografija koju prenosi portal English Russia priloženu u tekstu. Biste li provozali ovog 'monstruma' da vam se pruži prilika?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene