Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ford u SAD-u nudi doživotnu zamjenu disk pločica besplatno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ford Motor Company pokrenuo je novi program za Ford, Mercury i Lincoln vozila kojima svojim kupcima pružaju besplatnu zamjenu disk pločica – uz određene uvjete!

S rastom konkurencije, rastu i godine garancije koja dolazi s novim automobilom. Tako smo danas već navikli da kad kupujemo novi automobil, da možemo očekivati jedan određeni period vremena u kojem ćemo svoj novi automobil servisirati besplatno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Međutim, Ford Motor Company ponudio je svojim kupcima još jedan benefit, barem što se tiče jednog dijela automobila. Od danas, svaki vlasnik Ford, Lincoln ili Mercury modela moći će dobiti besplatnu zamjenu pločica nakon isteka njihova radnog vijeka, i to dokle god posjeduju vozilo.

Odmah da napomenemo, ta ponuda zasad vrijedi samo za kupce u SAD-u, ali bilo bi svakako lijepo da se ovakva praksa proširi i na Stari kontinent.

Da bi ispunili uvjete za sudjelovanje u ovom programu, kupci u SAD-u morati će dati serijski broj vozila ili nalog za popravak s podatcima o automobilu.

Naravno da Ford neće dijeliti disk kočnice svakome tko uđe s ulice; postoje određeni uvjeti. Za početak, komponenta u pitanju mora biti istrošena do manje od 3 milimetra da bi ostvarili uvjete za promjenu pločice a kupac i dalje mora platiti trošak ugradnje.

Ponuda ne vrijedi za taksije, limuzine, poštanska vozila, policijska vozila, vozila za vuču ili vozila hitne službe, dok su ipak određena komercijalna vozila uključena u ponudu. Trkaći automobili, pogađate, ne ispunjavaju uvjete za sudjelovanje u programu.

Novi S-MAX paziti će na vaše zdravlje

Novost kod hibrida - automobili s krovištem od solarnih panela

Ova ponuda nazvana ''Lifetime Brake Pad Guarantee'' primjenjiva je za Motorcraft disk pločice koje se standardno ugrađuju u Ford, Lincoln i Mercury osobna vozila te određena komercijalna vozila.

Ovo je svakako jedan od načina za dobivanje jeftine i pozitivne reklame. Ovakve OEM disk pločice vjerojatno koštaju manje od 10 dolara u proizvodnji a na prodajnim mjestima se prodaju po čak 70 dolara. Tako da je jasno da si Ford može bez problema priuštiti da ih daruje kupcima svojih vozila bez naknade, pod uvjetom da vozači svoje automobile koriste u normalnim uvjetima. S time da će još i zaraditi na tome, točnije na naknadi za troškove ugradnje.

Bilo kako bilo, što ne bi bilo lijepo da dođete u prodajni salon gdje ste kupili vozilo i da jedan zamjenski dio koji se troši korištenjem do kraja vijeka vozila (ili dok ga ne prodate) dobijete besplatno?
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene