Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema potvrde, ali...

Ford sprema snažniju Fiestu. Stiže li Fiesta RS?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ford je potvrdio kako namjerava u dogledno vrijeme kupcima ponuditi još snažniju izvedbu mdoela Fiesta, odnosno verziju koja će snagom i performansama u ponudi zasjesti iznad verzije ST.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova izvedba ST-a Ford predstavio osvježeni Focus ST Slika nije dostupna Ford nagrađuje 24 najkretivnije ideje!

Naime, radit će se o projektu novo osnovanog fordovog odjela Ford Performance koji je nastao spajanjem ranijih odjela RS i Ford Racing, a koji je najavio kako će do kraja ovog desetljeća lansirati čak 12 novih modela. Četiri su već poznata, odnosno riječ je o modelima Focus RS, GT, F-150 Raptor i Mustang GT350, a ostalih osam je za sada nepoznato, no jedan od njih bi mogla biti Fiesta RS.

Glasine o ovom automobilu kolaju još od predstavljanja sadašnje Fieste ST 2013, a sada smo dobili prvu naznaku kako bi spomenute glasine mogle postati stvarnost.

Konkretnije, šef Ford Performancea, Tyrone Johnson, je izjavio kako u Fordu planiraju snažniju verziju Fieste. Za sada nije otkrio radi li se o zamjeni za sadašnju Fiestu ST ili o hardcore RS modelu. Potvrdio je samo kako će se novitet temeljiti na trenutnoj šasiji te kako njegov dolazak na tržište možemo očekivati do 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene