Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravno s velikih ekrana

E ovo je motor budućnosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko kaže da je znanstvena fantastika nedokučiva? Ovaj futuristički motor dokaz je da filmaši malo toga mogu postaviti na veliki ekran, a da to sposobne ruke ne mogu napraviti stvarnim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaznena prijava Obijesna vožnja! Uhićen mladić (19) koji je motorom divljao po Splitu i objavljivao snimke Slika nije dostupna OTIŠAO SA STILOM Varoufakis nakon ostavke skočio na motor i odjurio iz Ministarstva

Za sve one koji su pogledali film Tron Legacy, ovaj motor ne izgleda nepoznato. Ono što je zapanjujuće jest da je on u potpunosti funkcionalan i siguran za vožnju u prometu. Njegova maksimalna brzina iznosi 160 kilometara na sat, i da, on je u potpunosti pogonjen električnim motorom.

parker Brothers, koji se bave proizvodnjom ručno rađenih chopper motora, uzeli su ovaj izazovan zadatak i pretočili ga u stvarnost. Rezultat je više nego impresivan. Jedino što taj motor ne može napraviti za razliku od onog u filmu, jest napraviti trenutni okret od 90 stupnjeva.

Za kotače su koristili kamionske gume, a s obzirom da može i dobro potegnuti na cesti, njegove baterije ipak traju samo sat vremena, no nakon 35 minuta punjenja, taj je motor opet spreman za krstarenje. Jednostavno ekstravagantno, futuristički i jedinstveno. Cijena nije poznata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene