Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još atraktivniji crossover

BMW predstavio X4 M40i

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su se prije nekoliko dana internetom proširile fotografije modela X4 M40i BMW je sada i službeno predstavio ovu izvedbu svog najnovijeg crossovera.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nalaze se u bolnici Teška prometna nesreća kod Splita: Tri mlade osobe (19) BMW-om sletjele s ceste, dvoje zadobilo teške ozljede Ilustracija Svi završili u bolnici Detalji teške nesreće kod Mostara: 78-godišnji vozač BMW-om pokosio tri tinejdžerice

Riječ je o najsnažnijoj verziji model X4 koju pokreće 3,0-litreni 6-cilindrični turbobenzinski motor snage 265 kW, odnosno 360 KS te najvećeg okretnog momenta od 465 Nm.

Zahvaljujući navedenom X4 M40i će do 100 km/h ubrzati za 4,9 sekundi te s lakoćom dosegnuti najveću i elektronički ograničenu brzinu od 250 km/h.

Vizualne izmjene u odnosu na ostatak ponude ovog modela nisu velike, a uključuju nove detalje na prednjem i stražnjem braniku, bočnim retrovizorima i sl. Također, tu su 20-colni M naplaci, kao i novi završeci ispušnih cijevi na oba kraja stražnjeg branika. Sličan donekle suzdržani sportski štih se nastavlja i u unutrašnjosti s novim M upravljačem, ručicom mjenjača, sportskim sjedalima te oblogama pragova s oznakom X4 M40i.

Ostale dorade se odnose na dorađeni sportski ovjes i xDrive pogon na sva četiri kotača, a dodatno je unaprijeđen i upravljački sustav.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene