Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ergela na travnjaku

FOTO: Auto show u slavu 'Slobode kretanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temperature mogu postati vrlo visoke u Pasadeni u Kaliforniji. Stoga je Art Centre College of Design odlučio da vrijeme održavanja svog godišnjeg auto showa pomakne sa srpnja na sredinu listopada.

Dok su posjetitelji događaja uspjeli izbjeći vrućinu, u priču se ipak upetljala Majka Priroda. Službeno otvaranje jesenskog izdanja auto showa bilo je popraćeno pljuskovima koji su trajali cijeli dan.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja

Unatoč tomu, Art Center uspio je napraviti izvrsni događaj kako bi proslaviti ovogodišnju temu 'Freedom of Motion'. Najbolji dio cijelog showa uvijek je bila pomno odabrana zbirka automobila koji se mogu vidjeti tijekom auto showa, a ni ove godine nije bilo ništa drugačije.

Od dobitnika X nagrade za 2010., Peraves X-Tracera do novog McLaren MP4-12C za 2011., pa nadalje, sve se to moglo vidjeti na travnjaku. Mullin Museum bio je vrlo darežljiv te je za ovaj događaj ustupio neke od svojih primjeraka, među kojima je i legendarni Bugatti Type 57SC Atlantic iz 1937., a Petersen je dovezao i nekoliko svojih automobila.

Uvodno izlaganje održao je , direktor dizajna za McLaren Automotive, a to je značilo i službeno predstavljanje McLaren MP4-12C modela za južnu Kaliforniju.

Jedan od izlagača je bio i Jeff Zwart, nagrađivani fotograf u području automobilske industrije, ujedno i redatelj reklama, a nedavno je postavio novi rekord u uspinjanju na Pike's Peak u Porscheu 911 GT3.

Ovogodišnji događaj posvećen je dizajnu i tehnologijama, a mi vam donosimo mali dio tog vrhunskog eventa. Uživajte!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene