Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TT u crossover izdanju

Audi TT offroad - Produkcijska izvedba stiže 2017.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvori javljaju kako će se produkcijska izvedba konceptnog modela TT offroad na tržištu pojaviti 2017. Štoviše, Car Magazine javlja kako će ovaj model vjerojatno nositi oznaku TTQ.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Volvo XC40 – Švedi u crossover bitku šalju novog kraljevića Slika nije dostupna Insider Lamborghini Urus – pompozni bik stiže na SUV pozornicu prije Božića

Podsjetimo, Audi je već potvrdi kako je u pripremi treća karoserijska verzija TT te kako će se vjerojatno raditi o crossoveru. No, sada saznajemo kako je tom projektu dano i konačno zeleno svjetlo za proizvodnju.

Isprva se nagađalo kako bi ovaj automobil mogao nositi oznaku Q4, no čini se kako tome ipak neće biti tako zbog prava koja na to ime, te na oznaku Q2, polaže Fiat. Stoga su u Audiju morali potražiti drugo ime, a logičnim se izborom čini spomenuti TTQ. Također, time se neće "zasititi" Q linija, a radit će se i o osvježenju TT obitelji.

Dakle, TTQ će biti sportskija alternativa modelu Q3, slično kao što je BMW X4 modelu X3. Premijeru ovog automobila možemo očekviati do kraja iduće godine, a s druge strane studije TT allroad shooting brake i TT Sportback najvjerojatnije neće dobiti svoje produkcijske izvedbe.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene