Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mali Audi S1 by ABT dolazi s 310 KS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oficijelni tuner Volkswagen Grupe, ABT Sportsline, upravo je objavio detalje o svom najnovijem performansnom paketu za Audi S1 Sportback.

Gradski kompakt, Audi S1, već je sam po sebi vrlo moderan i sportski orijentiran automobil, a sada je upravo postao još bolji...i brži. ABT Sportsline predstavio je performansni paket za S1 model koji osim uglađivanja motora donosi dorade na ovjesu, aerodinamičke dodatke i drugačije naplatke kojima su izvukli doista najbolje iz ovog sportskog hatchbacka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Audi S1 by ABT prema riječima tuning kuće trebao bi biti nevjerojatno zabavan za vožnju. ABT POWER New Generation donosi povećanje snage sa serijskih 230 KS na sveukupno 310 KS što je čak 34-postotno povećanje. Okretni moment također je porastao sa serijskih 370 na 440 Nm.

Detalji glede stvarnih performansi vozila na cesti još uvijek nisu objavljeni ali ovako tuniran Audi S1 trebao bi biti podosta brži u odnosu na standardnu verziju koja, podsjetimo, do stotke ubrzava za 5.9 sekundi do elektronički ograničene maksimalne brzine od 250 km/h.

ABT je ugradio opruge kojima je gravitacijsko središte automobila niže za oko 30mm što osim vizualnog dojma znači i bolju upravljivost i držanje na cesti.

Osim povećanja snage i okretnog momenta, koji gotovo sigurno garantiraju još veću zabavu u vožnji, S1 by ABT ujedno i izvrsno izgleda čemu su doprinjeli i ABT-ovi aerodinamički dodatci na prednjem kraju.

Kako ABT zamišlja sportsku limuzinu sa 620 KS

Uz malo dorada popularna 'Buba' izgleda odlično

Atraktivni naplatci zaokružuju vizualni dojam a kupci mogu birati između ABT-ovih 18-inčnih DR naplataka u tzv. 'gun-metal' tamno sivoj boji ili Z5 varijante u mat titanij sivoj boji. Kupci također mogu odabrati cjelokupan set s gumama dimenzija 225/35 R18.

Interijer je dodatno naglašen oznakama na tepisima i ulaznim svijetlima koja odmah daju do znanja da ulazite u S1 model koji je uštiman od ruku svjetski poznatog tunera.

Iako tuner nije objavio cijenu ovog paketa, kupci će gotovo sigurno trebati računati na četveroznamenkastu cifru a dok čekamo više informacija o ovom ludom paketu pogledajte kako izgleda serijski model S1!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene