Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samostalno poslovanje

Audi, BMW i Mercedes-Benz će kupiti nokijine karte HERE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka premium trojka Audi, BMW i Mercedes-Benz su potvrdili kako namjeravaju otkupiti nokijin servis digitalnih karata HERE.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KLASIK Ove fotke pokazuju koliko se unutrašnjost automobila promijenila u posljednjih 40 godina! Slika nije dostupna TEST TEST: Mercedes-Benz GLA – zasluženi redizajn koji se ne vidi, ali osjeća...

Prema službenom priopćenju ova će tri proizvođača imati jednaki udio u ovom projektu koji će ustvari postati neovisna tvrtka koja će ih opskrbljivati ovim sustavima.

Posao bi trebao biti finaliziran u prvom kvartalu iduće godine, a o cijeni se za sada može samo nagađati. Ipak, pretpostavlja se kako će njemački proizvođači izdvojiti oko 3 milijarde Dolara, dok je Nokia isprva tražila oko 4 milijarde.

Audi, BMW i Daimler se neće miješati u posao te će uprava ostati neovisna kako bi svakom vlasniku i drugim korisnicima mogli pružiti najbolju moguću uslugu glede točnih i vrlo preciznih digitalnih karata koje sve strane vide kao krucijalni dio mobilnosti u budućnosti.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene