Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Alfa Romeo Brera dobila tretman uljepšavanja kod Vilnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Giugiarova Alfa Romeo Brera dobila je poseban tretman unutrašnjosti bugarskih stručnjaka za personalizaciju koji se kriju iza imena Vilner, a mi moramo priznati, izgleda vrhunski!

Alfa Romeo odabrao je ime Brera za svoj predivan coupe po nazivu poznate gradske četvrti u povijesnoj jezgri grada Milana gdje se inače nalaze i Akademija likovnih umjetnosti. Za njene prekrasne linije i prepoznatljiv talijanski dizajn zaslužan je dizajner Giorgetto Giugiaro koji svakoga ostavlja bez daha. kažu da je ovo jedno od najljepših mjesta u starom gradu a isto se može reći i za Alfin coupe model.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Neobična prerada Vilner Stormtrooper: BMW M6 za ljubitelje Star Warsa

Može li onda ovaj coupe postati još ljepši nego što jest? Ako se pita dizajnere iz tvrtke Italia Independent, može.

Vilner je u ruke uzeo posebno izdanje Alfa Romeo Brera Italy Independent iz 2009. godine koja se proizvodila u limitiranoj seriji od 900 komada a bila je ekskluzivno dostupna u Europi, Japanu i Australiji.

Vilner je tako odlučio da neće u potpunosti napraviti odmak od onoga što su napravili dizajneri iz Italia Independenta. Dapače, dizajnerski studio odlučio je nastaviti tamo gdje su Talijani stali. Odlučili su zadržati izvorni, ergonomski oblikovani upravljač, elemente od karbona na upravljaču i komandnoj ploči te ugravirane aluminijske ploče s imenom modela na sjedalima.

Međutim, Vilner je podebljao količinu detalja i posebnih elemenata. Sjedala su vizualno unaprijeđena horizontalnim crvenim trakama koje su izrađene od glatke Nappa kože. Mogli bismo reći da čak podsjeća na krvne žile kojima teče temperamentna krv ove Brere.

Vrlo rijedak primjerak Alfa Romeo TZ3 Stradale by Zagato traži novog kupca

Napokon prave informacije o Alfa Romeo 4C modelu

Crveni sigurnosni pojasevi nadopunjuju ovu ideju kao i mali naglasci na mehanizmima pojaseva. Vilnerov tretman zahvatio je i panele vrata gdje su primijenili prirodnu crnu kožu s kontrastnim crvenim prošivima i istim crvenim trakama od glatke Nappa kože koje se mogu vidjeti na sjedalima.

Sljedeći poseban detalj vidljiv je kad se sjednete na stražnja sjedala i pogledate gore. Krovište je presvučeno Alcantarom i nosi ušivenog zmaja. Isti motiv nalazi se na poleđini prednjih sjedala. Na sredini komandne ploče i na vratima umjesto standardnih plastičnih traka Vilner je Breri podario pravu crnu zmijsku kožu.

Izvana ovu vrlo posebnu Breru krase 18-inčni mat crni alu naplatci s dizajnom koji podsjeća na turbinu zrakoplova dok su ubacili i aluminijski poklopac spremnika goriva te crvena kočiona kliješta kojima se ova Brera razlikuje od standardnog modela.

Ispod poklopca motora nalazi se 3.2-litreni V6 agregat sa 260 KS dok je mjenjač Selespeed Q-Tronic automatik.

Kako je ovo sve ispalo pogledajte u foto galeriji!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene