451873
451873
451873
451873
451873

Orešković otkrio što će raditi nakon što ode iz Vlade

  • , 29.09.2016., 12:37
  • Autor:
  • komentara

Tihomir Orešković je otkrio da se vratiti poslovnom svijetu nakon što ode s mjesta predsjednika Vlade.

 
 
 
 
Orešković će s obitelji ostati u Hrvatskoj te će se baviti biznisom (Video: Vijesti Nove TV u 14)
Orešković će s obitelji ostati u Hrvatskoj te će se baviti biznisom (Video: Vijesti Nove TV u 14)

Tihomir Orešković, aktualni hrvatski premijer, ostat će u Hrvatskoj, ali čini se da se više ne namjerava baviti politikom.

Novinarima je u četvrtak potvrdio da će, nakon što ustupi fotelju predsjednika Vlade novom premijeru, ostati živjeti s obitelji u Hrvatskoj te da se namjerava baviti biznisom.

Kojim točno nije otkrio, već je rekao da će konačnu odluku donijeti nakon Nove godine. U svojim je ranijim izjavama ostavljao otvorenu mogućnost da ostane u politici.

Iako je još srpnju javno rekao da će podmiriti troškove cateringa koje su napravili on i članovi njegove obitelji tijekom odmora u državnoj vili Costabella, Orešković to još uvijek nije učinio. Premijer, naime, tvrdi da još uvijek nije dobio na uvid fakture kako bi vidio što točno treba platiti.

Podsjetimo u srpnju je objavljeno da je trošak cateringa u vrijeme dok je Oreškovićeva obitelj boravila u vili Costabella, iznosio 100.113 kuna. Suočen s tim podatkom Orešković je tada najavio da će trošak kojeg su doista napravili on i članovi njegove obitelji i platiti. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se