Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorene mogućnosti

Orešković otkrio što će raditi nakon što ode iz Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tihomir Orešković je otkrio da se vratiti poslovnom svijetu nakon što ode s mjesta predsjednika Vlade.

Tihomir Orešković, aktualni hrvatski premijer, ostat će u Hrvatskoj, ali čini se da se više ne namjerava baviti politikom.

Pročitajte i ovo Videozid Romine Knežić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Postupci pred Povjerenstvom Milanović, Orešković ili Plenković? Provjerili smo u čijoj je vladi bilo najviše sukoba interesa Slika nije dostupna Oštre kritike uoči lokalnih izbora Sinčić: Orešković je Mostu rezerva u ratu s HDZ-om

Novinarima je u četvrtak potvrdio da će, nakon što ustupi fotelju predsjednika Vlade novom premijeru, ostati živjeti s obitelji u Hrvatskoj te da se namjerava baviti biznisom.

Kojim točno nije otkrio, već je rekao da će konačnu odluku donijeti nakon Nove godine. U svojim je ranijim izjavama ostavljao otvorenu mogućnost da ostane u politici.

Iako je još srpnju javno rekao da će podmiriti troškove cateringa koje su napravili on i članovi njegove obitelji tijekom odmora u državnoj vili Costabella, Orešković to još uvijek nije učinio. Premijer, naime, tvrdi da još uvijek nije dobio na uvid fakture kako bi vidio što točno treba platiti.

Podsjetimo u srpnju je objavljeno da je trošak cateringa u vrijeme dok je Oreškovićeva obitelj boravila u vili Costabella, iznosio 100.113 kuna. Suočen s tim podatkom Orešković je tada najavio da će trošak kojeg su doista napravili on i članovi njegove obitelji i platiti. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene