Tema: začini

Kuhano vino Zimski gušti Omiljene varijacije: Gdje se pije najbolje kuhano vino?

Postoje varijacije, ovisno o regiji u kojoj se nalazite i njihovoj strasti prema pojedinim začinima. Ali u pravilu, kuhano vino se priprema od crvenog vina koje se zagrijava zajedno s cimetom, zvjezdanim anisom, klinčićem, limunom, šećerom i štapićima vanilije...

Slika nije dostupna 7 veličanstvenih kobasica zbog kojih se isplati proputovati svijet

Sušena kobasica Lap Cheong dolazi iz Kine, a sadrži više masti nego svinjetine. Slatkoću joj daju šećer i rižino vino.

Stranica: 2 |  1 2 > >>
Stranica: 2 |  1 2 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se