Tema: vrhnje

Neke namirnice puno su lakše, a jednako ukusne Tako lako Prevare za želudac: 7 trikova koji 'gutaju' kalorije i tope kilograme

Već nebrojeno puta smo spominjali kako želite li skinuti nekoliko kilograma ne trebate držati stroge dijete i gladovati već promijeniti životne navike i dnevni meni. Kako bi vam pomogli u ovoj odluci koja zahtijeva upornost, donosimo 7 super ideja kako kalorične namirnice zamijeniti onim 'lakšima', ali jednako ukusnima

Juha od krumpira Fino sa žlicom Fantazija! Kremasta juha od krumpira, sira i slanine gotova za 20 minuta

Želite li se ugrijati u prohladan jesenski dan? Ova kremasta juha savršena je ideja. Priprema se brzo, a idealna je za osobe koji bi željeli pojesti nešto fino sa žlicom.

Stranica: 3 |  1 2 3 > >>
  • U samom centru grada nalazi se najpoznatija zagrebačka tržnica (Foto: dnevnik.hr) - 11 'Katedrala klope': Otkrivamo kako je doista raditi na najpoznatijoj hrvatskoj tržnici

    O otvorenju Dolca 1930. godine novine su pisale 'Dugo smo čekali i dočekali'. Prošlo je otada 85 godina, a tržnica ni približno nije ispričala sve priče koje ima za ispričati.

    • Zagreb 13.04.2015 07:19
    • Autor: Maja Blažević
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Od Nove godine sir i vrhnje samo iz rashladnih vitrina

    Od prvoga siječnja sir i vrhnje na zagrebačkim se tržnicama više neće moći prodavati kao dosad na drvenim klupama na otvorenome, nego isključivo u rashladnim vitrinama zbog propisa usklađenih s normama Europske unije.

    • Zagreb 31.12.2010 09:20
    • Autor: B.V.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Zelena tjestenina s puretinom, graškom i šampinjonima

    Odličan recept sa zdravom zelenom paštom! Nutritivna vrijednost te jednostavna i brza priprema čine ovo jelo poželjnim za sve situacije.

    • Zagreb 04.11.2010 16:03
    • Autor: D.K.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Torta od mrkve

    Tortu poslužite toplu uz meso.

    • Zagreb 28.10.2010 16:04
    • Autor: I.Ć.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Krem juha od kestena

    Postoji više vrsta i načina pripreme prave jesenske juhe od kestena. Kesten se odlično slaže sa svježim ili sušenim gljivama, bijelim vinom, začinima kao što su mažuran, majčina dušica pa čak i kadulja.

    • Zagreb 27.10.2010 16:18
    • Autor: D.K.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Waldorfska salata

    Nudimo vam recept jedne od najpoznatijih salata na svijetu, čiji su osnovni sastojci orasi, jabuke i celer. Po želji se mogu dodati mandarine, piletina, pistacije… a poslužuje se kao predjelo.

    • Zagreb 26.10.2010 12:04
    • Autor: I.Ć.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Rolada s paprikama

    Originalan prijedlog za predjelo ili hladni buffet.

    • Zagreb 14.10.2010 16:00
    • Autor: I.Ć.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Bez produžetka roka Čović zabranjuje kumicama sir i vrhnje

    Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović nada se da će se produžiti rok o uvjetima prodaje sira i vrhnja na zagrebačkim tržnicama jer će u protivnom morati zabraniti njihova prodaja dok se ne ispune svi uvjeti.

    • Zagreb 06.10.2010 15:37
    • Autor: J.G.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Milinović: Kumice bi trebale prosvjedovat ispred Holdinga

    Ministar zdravstva i s Darko Milinović rekao je kako je kumicama mjesto za prosvjed ispred Zagrebačkog holdinga.

    • Zagreb 05.10.2010 14:47
    • Autor: J.G.
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Kumice ne žele vitrine: 'Kantice su dio šarma'

    Desetljećima se te vrijedne žene svakodnevno zapućuju u grad donoseći Zagrepčanima na stol plodove svoga rada.

    • Zagreb 04.10.2010 13:48
    • Autor: Josipa Glavota
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se