Tema: radionice

Paella Za one koji znaju uživati: Odvažite se i spojite kobasice s plodovima mora

Tradicionalno španjolsko jelo koje će u istoj tavi savršeno izbalansirati naizgled nespojive sastojke.

Kuhaona u travnju (Foto: Kuhaona) - 1 Kuhaona u travnju: Sve o meksičkim, tajlandskim i belgijskim delicijama

Smještena na zagrebačkoj Opatovini, Kuhaona vam nudi cjelovito kulinarsko iskustvo i okusni doživljaj hrvatske i svjetskih kuhinja kreiranjem i organizacijom kulinarskih radionica. One su namijenjene domaćim i stranim polaznicima, kao inovativna, cjelogodišnja turistička ponuda.

Stranica: 2 |  1 2 > >>
Stranica: 2 |  1 2 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se