Tema: jameson

Zanimanje: Najbolji hrvatski barmen (Foto: Mario Poje) - 5 Zanimanje: Najbolji hrvatski barmen

Mnogi smatraju kako je miješanje pića i bacakanje blendera u zrak, dok oko vas trešte ljetni hitovi, a polugole ljepotica skakuću u ritmu - apsolutno idealan posao. No, za postati najboljim barmenom u Hrvatskoj potrebno je uložiti puno truda, pa smo za savjet upitali netom okrunjenog kralja Marka Ristića!

Slika nije dostupna Irska nije samo zemlja piva!

Jameson je irski viski broj jedan u svijetu, sa tradicijom proizvodnje preko 220 godina. Destilira se tri puta, i to je ono što mu daje izvanrednu pitkost i izbalansiranost te ga čini drugačijim od ostalih viskija, koji obično prolaze destilaciju jednom ili dva puta. Treća destilacija traje duže i od prve i od druge, a da bi se osigurala potpuna kontrola kvalitete, apsolutno sve, od odabira žita i sanduka, do trostruke destilacije i sazrijevanja odigrava se u Jameson Single destileriji u Dublinu.

Stranica: 3 |  1 2 3 > >>
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se