Tema: jameson

Zanimanje: Najbolji hrvatski barmen (Foto: Mario Poje) - 5 Zanimanje: Najbolji hrvatski barmen

Mnogi smatraju kako je miješanje pića i bacakanje blendera u zrak, dok oko vas trešte ljetni hitovi, a polugole ljepotica skakuću u ritmu - apsolutno idealan posao. No, za postati najboljim barmenom u Hrvatskoj potrebno je uložiti puno truda, pa smo za savjet upitali netom okrunjenog kralja Marka Ristića!

Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Irska nije samo zemlja piva!

Jameson je irski viski broj jedan u svijetu, sa tradicijom proizvodnje preko 220 godina. Destilira se tri puta, i to je ono što mu daje izvanrednu pitkost i izbalansiranost te ga čini drugačijim od ostalih viskija, koji obično prolaze destilaciju jednom ili dva puta. Treća destilacija traje duže i od prve i od druge, a da bi se osigurala potpuna kontrola kvalitete, apsolutno sve, od odabira žita i sanduka, do trostruke destilacije i sazrijevanja odigrava se u Jameson Single destileriji u Dublinu.

Stranica: 3 |  1 2 3 > >>
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se