Tema: hladnjak

Kečap je mnogima omiljeni umak za pržene krumpiriće HLADNJAK ILI SOBNA TEMPERATURA? Napokon pravi odgovor na dilemu gdje je najbolje držati kečap

Treba li kečap držati u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi – pitanje je oko kojeg se lome koplja. No, sada smo dobili konačan odgovor na ovu dilemu

Odleđivanje mesa Nabrzaka Najbolji način za odmrzavanje mesa za još bolji okus

Želite li da se odresci iz ledenice odlede na najprirodniji način, stavite ih u hladnjak i zaboravite na njih nekoliko sati. Kod ubrzavanja cijelog postupka pomoći će vam hladna vode i mikrovalna pećnica.

Stranica: 3 |  1 2 3 > >>
Stranica: 3 |  1 2 3 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se