Tema: google earth

Zračna baza Volkel (Screenshot Google Maps) Skriveni cijeli gradovi ZAMAGLJENA ILI IZBRISANA Tajnovita mjesta za koja Google ne želi da znate

Google Earth se hvali da uz njega imamo svijet na dlanu koji nam omogućuje da se penjemo na Mont Blanc ili da šećemo Kineskim zidom. No, ima nekih dijelova planeta za koje ni Google ne želi da ih itko vidi.

Ušteda uz Google: Funkcije Google Eartha besplatne su za sve! Tehnologija Ušteda uz Google: Funkcije Google Eartha besplatne su za sve!

Iako Google Earth radi sjajan posao za svakodnevne 'virtualne putnike oko svijeta', poznato je da već godinama postoji i premium verzija aplikacije pod nazivom Google Earth Pro.

Stranica: 2 |  1 2 > >>
Stranica: 2 |  1 2 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se