Tema: gljive

Meso Strogo zabranjeno Oprezno s ostacima! Namirnice koje nikako ne smijete podgrijavati

Svježe pripremljeni obroci u današnjem brzom načinu života postaju sve veći luksuz, a podgrijana hrana kojoj pribjegavamo u ovom slučaju jedan je od najgorih neprijatelja našeg zdravlja. U nastavku saznajte koje namirnice nikako ne biste smjeli podgrijavati, a koje toleriraju kratki način ponovne obrade

Vrganji - 5 Stavite na jelovnik Car među gljivama! 3 razloga zašto je dobro jesti vrganje

Vrganj (Boletus edulis) je jestiva gljiva koja raste u bjelogoričnim i crnogoričnim šumama od svibnja do studenog. Zbog izmjene kišnih i sunčanih razdoblja najčešće se može ubrati u jesen.

Stranica: 6 |  1 2 3 4 5 6 > >>
Stranica: 6 |  1 2 3 4 5 6 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se