Tema: dogovor

Zdravko Marić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Sindikati i Vlada DOGOVOR O POVEĆANJU PLAĆA - Vlada osigurava 700 milijuna kuna više za 2017.

I danas su se nastavili pregovori između Vlade i sindikata oko povećanja osnovice za zaposlene u državnim i javnim službama.

Postignut globalni sporazum o postupnom izbacivanju plinova HFC-a iz upotrebe (Foto: AFP) Više od 150 država Postignut globalni sporazum o postupnom izbacivanju plinova HFC-a iz upotrebe

Više od 150 država postiglo je na sastanku u Ruandi globalni sporazum o smanjenju upotrebe stakleničkih plinova HFC-a koji se upotrebljavaju u hladnjacima i klima uređajima, objavio je ruandski ministar u subotu, što je velika prekretnica u borbi protiv globalnog zatopljenja i klimatskih promjena.

Stranica: 31 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Stranica: 31 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se