Tema: demografija

Voćin najmlađi, a među najsiromašnijima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Masovno iseljavaju u Njemačku HRVATSKI PARADOKS Općina Voćin najmlađa po stanovništvu, a zadnjih godina izgubili čak dva razreda učenika!

S prosječnom starošću stanovnika od 32 godine Voćin je demografski najmlađa hrvatska općina. Smješten podno Papuka, okružen nezagađenom prirodom i šumama. Kraj je to idealan za ekološku poljoprivredu i seoski turizam. No, umjesto u izobilju, stanovnici Voćina žive u siromaštvu. Voćin je nakon Kistanja najsiromašnija općina.

Stjepan Šterc (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Struka o pripajanju demografije socijali Šterc: To nije socijalno pitanje, to je pitanje domovinske sigurnosti!

U novoj preraspodjeli resora - veliku je pozornost izazvalo pripajanje demografije resoru socijale, mladih i obitelji. Gost u Dnevniku Nove TV bio je jedan od vodećih hrvatskih demografa, profesor Stjepan Šterc.

Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>
Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se