Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Pogledajte izjave Špace i Vahida nakon trijumfa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevniku NOVE TV Hajdukov i Dinamov trener progovorili su o europskom uspjehu naših klubova.

Prvi put u povijesti, dva hrvatska kluba igrat će u europskom natjecanju u skupinama, europski nogomet Zagrepčani i Splićani gledat će najmanje do prosinca. Vahid Halilhodžić uoči uzvrata s mađarskim Györom kazao je da bi se u slučaju neuspjeha prvim avionom vratio u Pariz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nismo naivni, Unirea nas može jako iznenenaditi' Slika nije dostupna Raspoloženi Vaha: Dovodimo tri-četiri pojačanja!

'To sam rekao s nekom ozbiljnošću, jer ako Dinamo ne igra u Europi, mene kao trenera Dinama to ne bi interesiralo, znam s kojim sam ambicijama došao u NK Dinamo.'

>> Dinamo kupio stopera Sportinga iz Lisabona!

>> Ždrijeb EL: Dinamo s Villarealom, Hajduku dobra skupina!

Bilo mi je jako drago čuti kad se na zagrebačkom stadionu pročuo glas da smo mi prošli, bio je veliki pljesak. Ja ovog trenutka dajem veliki pljesak svim Dinamovim navijačima i Klubu na istom uspjehu kao što smo ga i mi ostvarili S druge strane Hajduk je nakon 15 godina ponovno napravio europski iskorak.

'Napravili smo prekrasan rezultat, eliminiravši dva jaka rumunjska protivnika. Zajedno s Dinamom kročimo u europsko natjecanje s velikim zadovoljstvom, na želju svih navijača i Dinamovih i Hajdukovih i cijele Hrvatske', kazao je Poklepović.

'Bilo mi je jako drago čuti kad se na zagrebačkom stadionu pročuo glas da smo mi prošli, bio je veliki pljesak. Ja ovog trenutka dajem veliki pljesak svim Dinamovim navijačima i Klubu na istom uspjehu kao što smo ga i mi ostvarili', dodao je Špaco.

Poklepović je priznao da je unatoč remiju s Unireom rumunjska momčad bila bolji protivnik.

'To je iznimno jak protivnik s pojedincima koji imaju ekstra-klasu. Na kraju smo čak mogli i pobijediti, ali bi to bilo nerealno, bili su bolji.'

I dok u Splitu igrače dočekuju na fantastičan način, dio Dinamovih navijača bojkotira odlazak na utakmice.

'Nadam se i uvjeren sam da će se navijači vratiti na stadione, jer Dinamo bez svojih navijača nije Dinamo', dodao je Halilhodžić.

Villareal, PAOK, Club Brugge protivnici su Dinama u skupini Europske lige.

'Mogli smo dobiti teže protivnike, zadovoljni smo s ovim izborom, pokušat ćemo napraviti podvig i pokušati se plasirati u proljetni dio tog natjecanja.'

Hajduk pak igra sa Zenitom, Anderlechtom i AEK-om.

'Svaki protivnik je poseban, za kojeg se treba pripremiti, proučit ćemo protivnika, pronaći mu slabosti i pokušati to iskoristiti', dodao je Špaco.

Kako su utakmicu pratili BBB-i, te kako su igrače Hajduka dočekali Splićani možete pogledati u priloženom VIDEU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene