Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Hrvatska reprezentacija se vraća na Poljud!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nevjerojatnih 13 godina izbjegavanja takozvanog ukletog stadiona u službenim utakmicama, Hrvatska će opet igrati u Splitu.

U vrućoj poljudskoj atmosferi više neće uživati samo Hajduk. Za dva mjeseca na poljudsku ljepoticu napokon će se vratiti i hrvatska reprezentacija. Hajduk je pristao na 13 godina iščekivanu HNS-ovu ponudu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sedorf ipak neće sutra istrčati na Poljud Slika nije dostupna Izaslanstvo HNS-a u pohodu na Rakitića

'Taj pristanak je zapravo načelan. Tek treba razraditi sve detalje oko organizacija utakmica i to je stvar naknadnog dogovora s HNS-om', rekao je glasnogovornik Hajduka Nikica Vukašin.

'Sutra ili prekosutra najavljena je Hajdukova delegacija kada će, ovisno o njihovom dolasku, biti govora o toj temi', objasnio je Zorislav Srebrić.

Strah od ukletosti poljudskog stadiona iz 90-ih godina oslabio je recentnim maksimirskim 'kiksevima'. U posljednje tri domaće utakmice, Hrvatska je protiv Ukrajine praktički izgubila Svjetsko prvenstvo, mučila se protiv drugorazredne Bjelorusije i sad je izgubila dva boda od Grčke.

'U Splitu je postojao određeni revolt da na Poljudu, koji je sigurno najljepši i najbolji stadion, reprezentacije nije igrala 13 godina jer igrači ne žele. Sada navodno žele', rekao je Vukašin.

Unatoč revoltu, Splićani jamče da će za povratak reprezentacije pripremiti vrhunski doček. Okršaj Hrvatske i Malte na rasporedu je 17. studenog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene