Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO EL: Sjajni Jelavić nastavio zabijati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić bio je strijelac dva pogotka bečkog Rapida u uzvratnom ogledu 2. pretkola Europa lige. Rapid je na svom terenu s 4-2 pobijedio litvansku Suduvu...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi detalji Škoda objavila teaser nove Fabije Slika nije dostupna Matko Jelavić: 'Hrvatska glazba je falsificirana i korumpirana'

Rapid je imao komotnu pobjedu od 2-0 iz prvog ogleda, pa su dozvolili sebi laganu utakmicu. Jelavić je u 20. minuti doveo Rapid u vodstvo i pogotovo su se nakon toga domaćini opustili.

Gosti su prvo izjednačili preko Grigaitisa u 70. minuti, a nakon toga su čak i sa igračem manje poveli s 2-1 pet minuta prije kraja (Beniušis). No, u zadnjih pet minuta su se Bečani potpuno razbudili i do kraja utakmice zabili još - tri pogotka(!?). Rene Gartler je zabio u 86. i 89. minuti, a sve je zaokružio novim pogotkom Nikica Jelavić u 90-oj.

Najuvjerljiviju pobjedu u četvrtak je ostvario Zrinjski koji je sa čak 9-2 svladao u gostima Tre Penne iz San Marina. Jedan od devet pogodaka je postigao hrvatski nogometaš Mate Dragičević.

Baku iz Azerbajdžana je i drugi put s 2-1 pobijedio crnogorsku Budućnost. U Podgorici je prvi gol za goste postigao hrvatski nogometaš Aleksandar Šolić.

Europa liga, zanimljiviji rezultati 2. pretkola, uzvrat:

Rapid Beč - Suduva 4-2 (prva utakmica 2-0)
Dinamo Bukurešt - Olimpia 5-1 (2-0)
Dinamo Tbilisi - Gefle 2-1 (2-1)
Olympiacos - Besa 6-1 (5-0)
Tre Penne - Zrinjski 2-9 (1-4)
Maribor - Fehervar 2-0 (1-1)
Tirana - Utrecht 1-1 (0-4)
Vaduz - Brondby 0-0 (0-3)
Široki Brijeg - Austria Beč 0-1 (2-2)
TPS Türku - Cercle Brugge 1-2 (1-0)
Teteks - Ventspils 3-1 (0-0)
Sillamae Kalev - Dinamo Minsk 0-5 (1-5)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene