Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vahid Halilhodžić: Bolje poznajem Hajduk nego Dinamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki derbi Hajduka i Dinama, koji se ove subote u 19 sati igra na Poljudu pred više od 35 tisuća ljudi, biti će pravi test za momčad Vahida Halilhodžića.

Iako se Dinamo u zadnjih nekoliko tjedana značajno pojačao Halilhodžić je na druženju s novinarima rekao kako Beqiraj i Sylvestr još nemaju dovoljno treninga s prvom momčadi što znači kako vjerojatno neće niti dobiti priliku na Poljudu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Raspoloženi Vaha: Dovodimo tri-četiri pojačanja! Slika nije dostupna Vaha: Derbi? Pa ne znam hoću li biti trener do tada…

>> VIDEO Mamić s Vahom u džamiji: Je li se pomolio za pobjedu u derbiju?

No, između redaka se dalo pročitati kako bi iskusni Tonel mogao zaigrati jer je, kako Halilhodžić kaže, 'igrač koji donosi iskustvo i zna kontrolirati zadnju liniju'.

U Split idemo na mušku borbu, a na pobjedu bismo išli i protiv Hajduka i protiv Barcelone Na pitanje koji sastav bi se mogao suprotstaviti Hajduku Halilhodžić je rekao:
'Znat ću sve sutra (petak) navečer. No, već imam neke taktičke zamisli. Inače, koliko sam snimki utakmica pogledao u zadnje vrijeme, imam osjećaj da u ovom trenutku bolje poznajem Hajduk nego Dinamo'.

Kada je detaljno govorio o igri Hajduka najviše je pohvala svalio na račun Ibričića i Tomasova, no naglasio je kako je Hajduk 'trkačka momčad koja se nameće u dvobojima, a uz to ima pojedince koji mogu mijenjati ritam igre, što je u modernom nogometu jako važno'.

Na pitanje koji bi ga rezultat kao trener Dinama zadovoljio vrlo ozbiljnim tonom je odgovorio:
'Zašto ne pobjeda Dinama? Idemo na mušku borbu, a na pobjedu bismo išli i protiv Hajduka i protiv Barcelone. Dinamo će pokazati svoje pravo lice, a pobijedi li na kraju Hajduk, čestitat ćemo im'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene