Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ubili smo ih, ovo smo morali proći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrači Dinama nakon poraza su istaknuli da je pobijedio lošiji protivnik...

'Stvarno ne znam što se dogodilo, pa mi vježbamo penale svaki dan. Pucao sam mu u istu stranu. Mislio sam da će Stojanov promijeniti stranu, ali nažalost nije... Što pametno reći nakon svega? Ubili smo ih, ovo smo morali proći... Otkako sam u Dinamu nikad nismo bolje igrali u Europi, ali slaba realizacija nas je uništila', gotovo suznih očiju govorio je Sammir za Sportske novosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napadač odveden u FBI Arizona: Policija objavila snimke drugog muškarca za kojim traga Slika nije dostupna Htio kući Ukrao policijski auto kako bi ga deportirali

>> Slažete li se s ovim opisnim ocjenama Dinamovih igrača?

>> Slepička nije htio pucati penal, Mamićev prijatelj kolabrirao

Ante Rukavina jedino što će pamtiti u debiju je bio pljesak navijača uoči utakmice, ali i nakon izlaska iz igre. Ruki se trudio, gurnuo je Slepički nekoliko upotrebljivih lopti, ali opet je porazna činjenica da se nije našao ni u jednoj prilici.

'Moram zahvaliti navijačima na podršci, nisam se nadao tako lijepom prijemu. Što se tiče same utakmice, moram istaknuti da je stvarno tužno ovako ispasti. Oni ni sami ne znaju kako su prošli dalje. Nikoga ne bih posebno krivio niti za penale niti za prilike, ali nešto od svega toga moramo zabiti', rekao je Rukavina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene